Prepare 4 hunt – P4H

Japp, det är dags att förbereda sig inför jakten i södra Sverige nu. I norra delen av landet har älgjakten redan varit igång ett tag.

Jag själv har förberett mig genom att införskaffa ett nytt jaktställ från p4h.se, alltså Prepare 4 Hunt. Prepare 4 Hunt säljer frilufts- och jaktkläder i nya sköna material och färger.

Jag köpte ett kamouflagemönstrat ställ i orange och svart. Vattentätt och med bra ventilation. Priset var överkomligt och jag fick leveransen snabbt.

Test av mitt jaktställ

Även om inte jakten har börjat ännu så har jag givetvis varit ute och testat mitt jaktställ. Det blir 4+ för Prepare 4 Hunt och jaktstället Hunters Elite Orange camo.

Jag tog på mig det under en heldagsvandring förra helgen. Det var väldigt omväxlande väder med en del regnskurar och däremellan sol. Det blåste ganska mycket och turen var minst sagt kuperad. Men mitt ställ funkade utmärkt. Jag blev inte blöt. När jag blev lite väl varm kunde jag öppna ventilationen i armhålan. Jaktstället var inte helt vindtätt men det blåste inte igenom så mycket att jag blev kall. Det fanns också bra med fickor som jag tycker är ett måste på ett jaktställ.

Alla kanske inte vill ha ett jaktställ med så starka färger som det jag köpte. Lugn, det finns i flera olika färgställningar, såväl camo som enfärgade.

Mer från P4H

Förutom jaktkläder har Prepare 4 Hunt även ett stort sortiment av friluftskläder. Även dessa är i sköna nya material och finns precis som jaktställen i olika camovarianter eller som enfärgade. Vandringsbyxor och jackor i stretch med smarta detaljer.

Sen har de ett bra sortiment av mössor, kepsar och beanies. Tycker det är riktigt fräckt att matcha med en kamouflagemönstrad keps i samma stil som jaktstället.

Det jag skulle önska vore att de även hade underställ. Då kunde jag handlat allt på samma ställe. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Lämna ett svar

Please enter the following code to submit your comment: tc0