Notlagret har gjort det igen

Dem har gång på gång hjälpt mig genom tuffa perioder och denna gång genom en bok som heter Pianot och jag. Läs mer genom att klicka dig vidare på länken här, men ta framför allt in mina känslor kring den här boken. För det är verkligen äkta. Jag kan verkligen känna att just Pianot och jag gjort att jag verkligen tagit igenom mig den här tråkiga perioden av hemskheter i världen och tråkiga restriktioner. Jag har ändå känt att jag levt när jag spelat piano och allt detta på grund av denna fantastiska bok

Pianot och jag är nämligen en hel serie där du genom de olika delarna i böckerna utvecklar ditt kunnande sakta men säkert – succesivt. Du blir helt enkelt bättre och bättre ju fler delar du passerar och det gör verkligen att du ser utvecklingskurvan i den positiva riktning som den går mot. Notlagrets allmänna utbud gör såklart att du också kan lära dig ett instrument på samma strukturerade vis – men Pianot och jag måste vara något alldeles extra, i alla fall enligt mig. Alla delar går att köpa separat men hade jag varit du hade jag köpt hela paketet direkt, allt för att verkligen få känna den här känslan av att man utvecklas och faktiskt blir så mycket bättre på ganska kort tid.

Det kräver tid och tålamod

Ja såklart, det kräver din tid och tålamod. Du måste ju lägga ned energi på att vilja lära dig, annars funkar väl ingenting. Det som däremot blir så fantastiskt är att jag inte ens var så sugen på att spela piano innan. Men det var som att slukas upp i en bra bok, fast nu handlade det om att jag blev ännu bättre på något. Jag fullkomligt ÄLSKAR bokserien Pianot och jag – det kommer du också göra!

Lämna ett svar

Please enter the following code to submit your comment: 15n