Citybike dam och herr

Är du sugen på att cykla i sommar? Jag tänkte köpa en elcykel som jag kan ha med i garaget i våran husbil på semestern. Det kan vara skönt att bara glida runt lite utan att bli särskilt svettig som jag blir annars när jag försöker cykla på en vanlig cykel. Men jag vill ha en elcykel som nästan går av sig självt så jag inte behöver trampa särskilt mycket. Jag googlade på elcykel häromdagen och kom till ”citybike dam och herr” på en cykelsajt och där fanns det en typ av elcykel som heter ”citybike” för att den är enkel att cykla med i stan.

Vad är en citybike?

Jag har läst på lite mer om vad just en citybike är för något, och det är precis en sådan jag skulle vilja ha. Den är anpassad till att ha i stadsmiljö då man bland annat får en väldigt upprätt sits på en citybike, just för att kunna hålla koll överallt runt omkring en. Och det är ju precis vad som behövs i en stad där det är mycket bilar och fotgängare överallt. Sedan står det att det ofta finns utrustning som också är bra på cyklar i stadsmiljö. Man kanske cyklar hemifrån och till jobbet några kilometer som högst.

Citybike dam

Jag behöver ha en pakethållare för att kunna fästa lite grejer där om jag till exempel ska cykla till stranden och ha med mig en stol eller väska. Jag vill ha en cykelkorg för att stoppa grejer i som jag inta kan ha i en ryggsäck eller på pakethållaren. Kanske får även katten följa med på en liten runda om han kan sitta stilla i cykelkorgen. Det ska i alla fall vara en bekväm och praktisk cykel att äga som kommer att fylla mina behov helt klart.

Lämna ett svar

Please enter the following code to submit your comment: ziy