Träningslinnen för herr

På nätet finns det mängder av träningslinnen för herr och dam samt barn och junior, det är bara att välja och vraka bland alla träningslinnen. Vi har köpt väldigt mycket träningskläder både till oss själva men även till barnen i olika online butiker för sportartiklar. Jag har definitivt mina favorit butiker där jag brukar beställa framför allt träningslinnen, men också andra träningskläder, till fantastiska priser. Frugan har köpt nya träningslinnen för kommande säsong och jag ska väl också inhandla några nya trendiga träningslinnen för herr och jag kommer inte att beställa mina linnen på samma ställe. Vi har som sagt våra favoritställen.

Trendiga träningslinnen

Eftersom jag tränar nästan sju dagar i veckan så måste jag ha en mängd olika träningslinnen att välja bland, någon gång använder jag samma linne ett par gånger men för det mesta så svettas jag så otroligt mycket att det bara blir äckligt att återanvända samma linne fler gånger. Därför behöver jag en uppsättning på en tjugo olika träningslinnen. Det händer också att jag tränar fler gånger än en per dag och då har inte mina kläder hunnit att torka från morgonträningen. Sedan är jag väl lite av en snobb som helst bara går runt i trendiga träningslinnen, jag vägrar att ha mina träningslinnen längre än två år, då åker dom i soporna.

Många träningslinnen

För att ha ett rent träningslinne till varje tillfälle så måste jag som jag skrev innan, ha minst tjugo olika träningslinnen att välja bland. Utöver dessa har jag även träningslinnen som jag bara använder när jag cyklar då det är lite olika form och stil på dom. Eftersom jag cyklar i en särskild grupp med så byter vi sponsorer och träningslinnen varje år och då måste jag köpa nya linnen, jag köper alltid tre stycken träningslinnen för cyklingen med namn och sponsorer på så kan jag skifta mellan dessa.

Lämna ett svar

Please enter the following code to submit your comment: z6y